HomeFeaturedFocusHuawei Watch 2 a fost prezentat oficial

Huawei Watch 2 a fost prezentat oficial

Pe lângă mult așteptatele telefoane Huawei P10 și P10 Plus, producătorul chinez a prezentat și generația următoare de ceasuri inteligente. Un subiect care m-a interesat aproape la fel de mult.

Am spus-o de mai multe ori: Huawei Watch a fost după părerea mea cel mai reușit ceas smart cu Android Wear care s-a comercializat în România. Iar acum are și o continuare, care sper eu că va duce mai departe aceeași filosofie.

Cel puțin la nivel de design, lucrurile par a fi pe făgașul corect. Iar designul este foarte important pentru un smartwatch. Până la urmă tot ceas este și ceasul este înainte de toate un accesoriu, care trebuie să arate bine.

Iar Huawei Watch 2 arată destul de reușit în fotografi. În oricare dintre formele sale, pentru că avem o versiune clasică, una sport și una Porsche Design. Toate versiunile au certificare IP68, GPS, senzor pentru monitorizarea pulsului, 768 MB de memorie RAM și stocare internă de 4 GB, din care vreo 2,3 GB sunt liberi. Chipset-ul este un Qualcomm Snapdragon Wear 2100 cu procesor quad-core de 1,1 GHz. Display-ul este rotund, un AMOLED de 1,2 inchi si 390 x 390 pixeli. Acumulatorul are o capacitate de 420 mAh.

Varianta sport are o curea din plastic, care pare să vină în continuarea carcasei si are culori ceva mai vioaie. Nu arată deloc rău nici ea și este în mod evident destinată persoanelor cu un ritm de viață extrem de dinamic, pasionaților de sport. Varianta clasică, preferata mea, are și slot pentru un card SIM, capabilități LTE (chiar VoLTE), două microfoane și antene de tip dual. Este echipată cu o curea de piele și are o carcasă elegantă, din metal închis la culoare.

Prețul pentru Europa va fi de 330 euro, iar disponibilitatea sa va include aproape toate piețele europene, treptat, cu începere din Martie.

Versiunea Porsche Design nu a fost foarte mult detaliată, însă a fost prezentată în fotografii.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep