HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Note 4X aproape de lansarea oficiala

Xiaomi Redmi Note 4X aproape de lansarea oficiala

De fapt, a fost comunicată chiar data oficială la care producătorul chinez va anunța acest nou terminal. Se va întâmpla pe 14 februarie, o zi cu o încărcătură specială pentru unii. Motiv suficient pentru a gândi o campanie de comunicare plină de inimioare roșii și mesaje siropoase. O să le ignorăm total și o să ne concentrăm extrem de rapid atenția pe terminalul în sine. Xiaomi Redmi Note 4X și-a dezvăluit și câteva detalii tehnice, suficiente pentru a ne lăsa să intuim că va fi destul de atractiv (ca de altfel toate telefoanele Xiaomi). Așa că haideți să îl analizăm puțin împreună.

Telefonul este construit în jurul unei platforme Mediatek Helio X20 (cu procesor deca-core) și al unui display full HD (1080p) de 5,5 inchi. Există speculații că o variantă ceva mai internațională, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 625, va fi prezentată, de asemenea. Sunt curios cam ce înseamnă versiune globală pentru cei de la Xiaomi, în condițiile în care piețele occidentale sunt în continuare de neatins pentru această companie. La nivel de memorii sunt mai multe variante, cu 2,3 sau 4 GB de memorie RAM și capacități interne de stocare de 32 sau de 64 GB. Camerele foto vor fi de 13 megapixeli cea principală, respectiv 5 megapixeli cea frontală, acumulatorul va avea o capacitate de 4100 mAh și un senzor pentru citirea amprentei digitale își va face loc în peisaj.

Mă aștept la un preț atractiv, care să facă din Xiaomi Redmi Note 4X un telefon destul de avantajos pentru potențialii cumpărători, cel puțin din perspectiva raportului preț/specificații. Dar detaliile comerciale își vor face aparția doar în momentul anunțului oficial.

via AndroidPure

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep