HomeFeaturedFocusHuse Louis Vuitton pentru iPhone 7

Huse Louis Vuitton pentru iPhone 7

Din categoria mofturilor scumpe fără prea multă logică însă cu mare lipici la snobi, mi-a căzut privirea pe aceste huse/carcase Louis Vuitton pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Accesorii care scutură bine de bani buzunarele doritorilor, dar care pun o etichetă clară pe posesorii lor. Etichetă de care aceștia sunt probabil tare mândrii. Altfel nu îmi explic cum poți să cheltui până la 5500 dolari pentru o husă pe care să o folosești pe un telefon care nu a costat nici 1000 dolari.

E drept, există și varianta mai ieftină, dacă poate fi numită așa, cea cu celebrul imprimeu Louis Vuitton care a devenit popular și pe meleagurile noastre mioritice. Husele cu acest imprimeu încep de la 1180 dolari pentru iPhone 7 și 1250 dolari pentru iPhone 7 Plus. Iar varianta de top pe care am amintit-o ceva mai sus este una din piele naturală aurie de crocodil. 5050 dolari pentru iPhone 7 și 5500 dolari pentru iPhone 7 Plus. Nu prea pricep eu cum este pielea naturală și aurie. Și mai ales de ce avem nevoie de piele naturală, care presupune uciderea unor animale. Și nici de ce ți-ai îmbrăca telefonul într-o husă grosolană, colțuroasă, care imită un cufăr de piele din trecut și care îl face să pară hidos. Și mai ales de ce ai cheltui o mică avere pentru așa ceva. Dar deh, nu sunt eu în publicul țintă pentru aceste accesorii.

Ia uitați aici explicație:

More than a protective cover, this new Nicolas Ghesquière statement establishes itself as the ultimate fashionable accessory of the season.

Husele respective Louis Vuitton fac parte din seria Eye-Trunk. Poate că mergea mai bine iTrunk (cred că e luat numele).

Daca totuși vreți să veniți cu picioarele mai pe pamânt și vreți ceva mai normal și la un preț cinstit, găsiți o multitudine de huse și carcase (plus alte accesorii) pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus pe MobileDirect.ro. Și este valabil pentru orice smartphone.

via SlashGear

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep