HomeFeaturedFocusSmartphone pentru incepatori: Lenovo Vibe B

Smartphone pentru incepatori: Lenovo Vibe B

Atunci când ai în cercul de apropiați un utilizator debutant în zona de smartphone, fie el copil, fie un părinte care într-un final face pasul către utilizarea unui telefon inteligent, te gândești la un Android ieftin, pe care în eventualitatea pierderii sau distrugerii să nu îl regreți foarte mult.

Un astfel de telefon este și Lenovo Vibe B, care a reapărut recent în atenția opiniei publice, după lansarea de la finalul anului trecut, pentru că tocmai a fost pus în vânzare și pe piața din India.

Îmi place viziunea celor de la Lenovo despre ce înseamnă un entry-level, pentru simplu fapt că Lenovo Vibe B costă aproximativ 85 de dolari în India, preț care se respectă destul de fidel și în Europa. Lenovo Vibe B poate fi găsit la eMag la prețul de 360 de lei, dar și în ofertele Orange sau Digi Mobil. Este vorba despre un telefon relativ recent, pe care prețul foarte mic îl recomandă în fața celor care au un buget limitat pentru achiziția unui smartphone. Bine, nici nu are multe de oferit din punct de vedere tehnic, însă cred că își face funcțiile de bază.

Un display de 4,5 inchi, FWVGA (480 x 854 pixeli) deschide lista cu specificații tehnice, listă care este continuată de un chipset MediaTek MT6735M cu procesor quad-core de 1,0 GHz, de o memorie RAM de 1 GB și de o capacitate internă de stocare de 8 GB, care poate fi extinsă cu un card microSD. La nivel de camere foto avem un senzor de 5 megapixeli pentru camera principală și unul de 2 megapixeli pentru cea frontală. Conectivitatea LTE, un acumulator cu o capacitate de 2000 mAh și un Android 6.0 Marshmallow completează lista de specificații tehnice.

Nimic spectaculos, dar un preț cinstit. Cam acesta cred că este motto-ul după care se ghidează Lenovo atunci când vine vorba despre Vibe B.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep