HomeFeaturedFocusEye, un smartphone cu Android in forma de carcasa de iPhone

Eye, un smartphone cu Android in forma de carcasa de iPhone

Nu este glumă, chiar există un astfel de dispozitiv. Parcă nici nu mă mai surprinde că cineva s-a putut gândi la o asemenea grozăvie. Un telefon cu Android care, ca formă, reprezintă o husă de iPhone sau, dacă vreți cealaltă variantă, o carcasă de iPhone, care vine prevăzută cu propriul display, chipset, memorii și care rulează un Android 7.1 Nougat. Dar parcă mă surprinde totuși ceva. Este vorba despre succesul de care se bucură un astfel de produs, care și-a depășit targetul propus în Kickstarter cu 32 de zile înainte de finalul campaniei.

Husa noastră care se pliază perfect pe un iPhone 6, 6s sau 7 (există și o surată mai mare pentru modelele corespondente cu Plus), vine cu un display AMOLED full HD (1080p) de 5 inchi, cu un chipset MediaTek  Helio P20 cu procesor octa-core, cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB (plus un slot microSD ce suportă până la 256 GB), cu un acumulator de 2800 mAh cu suport pentru wireless charging, cu abilități dual-SIM și un jack de 3,5 milimetri. O configurație chiar decentă pentru un smartphone, ce să mai vorbim despre o carcasă de iPhone. De menționat că folosește  microfonul, difuzorul și camerele de pe iPhone și că cele două baterii nu se intersectează.

Dacă sună interesant, aflați că în cadrul campaniei de Kickstarter care încă se derulează, puteți achiziționa așa ceva pentru doar 129 dolari (versiunea cu conectivitate LTE). Un preț mult prea bun pentru specificațiile enumerate mai sus. Și un preț muuult mai mic și care își face telefonul mult mai cool, în comparație cu cel pentru o carcasă de iPhone marca Louis Vuitton.

De-a dreptul năucitoare promisiunea celor aflați în spatele acestui proiect (ESTI Inc.). În cazul destul de improbabil în care bugetul campaniei va fi unul spectaculos (15 milioane dolari), carcasa noastră va fi capabilă să booteze Android 7.1, Ubuntu și Windows 10 Mobile. Mai sunt și alte promisiuni interesante acolo, aruncați o privire pe link-ul sursă.

via Kickstarter

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep