HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy S8

FOTO: cum arata Samsung Galaxy S8

Nu mai este deja un secret, însă orice nouă fotografie care ne înfățișează viitorul flagship al coreenilor de la Samsung este bine venită și merită puțin din atenția noastră.

În plus, dată fiind sursa acestei fotografii, celebrul leakster Evan Blass, cunoscut mai bine ca @evleaks, dar mai ales istoricul său în ceea ce privește corectitudinea informațiilor pe care le prezintă de obicei, putem spune că șansele ca fotografia să fie reală sunt destul de mari.

Vedem un Samsung Galaxy S8 (sau S8 Plus) care arată extrem de bine și care, la fel ca toate flagship-urile lansate recent, pune accentul pe un display cu margini cât mai subțiri, care să ocupe cât mai mult din suprafața frontală a telefonului. Și nu vorbim doar despre marginile laterale, ci despre toată suprafața frontală, acolo unde, așa cum deja știți, logo-ul Samsung pare să nu mai fi avut loc. De menționat că Galaxy S8 va avea doar variantă edge, cu ecran curbat.

Destul cu vorbăraia, fotografia vorbește de la sine și este cel mai bine să o urmărim.

Samsung va lansa cele două telefoane de top, Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus în cadrul unui eveniment programat pentru 29 martie.

via @evleaks

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep