HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat oficial modelul Redmi 4X

Xiaomi a prezentat oficial modelul Redmi 4X

Este vorba despre o versiune de Xiaomi Redmi 4 cu câteva îmbunătățiri, destinată, din câte se pare, pieței din țara natală. Telefonul chiar arată identic cu fratele său din punctul de vedere al construcției fizice. Însă chipset-ul face un pas în față. S-a trecut la un Qualcomm Snapdragon 435. Chiar dacă avem același procesor octa-core de 1,4 GHz Cortex-A53 și același GPU Adreno 505, vorbim de viteze mai mari în ceea ce privește conectivitatea LTE (300 Mbps la download și 100 Mbps la upload, conectivitate VoLTE). Aici se pare că a fost interesul celor de la Xiaomi cu această reîmprospătare a telefonului.

În rest, Xiaomi Redmi 4X are exact aceleași specificații tehnice. Un display HD (720p) de 5 inchi, o memorie RAM de 2 GB, o capacitate internă de stocare de 16 GB (sau versiunea cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB), o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat în spatele telefonului, un acumulator de 4100 mAh și un Android 6.0 Marshmallow.

Prețul de vânzare pentru China va fi de aproximativ 100 dolari pentru varianta cu 2 GB de RAM și memorie internă de 16 GB și 130 dolari pentru cea cu memorie RAM de 3 GB și capacitate internă de stocare de 32 GB.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep