HomeFeaturedFocusCateva detalii despre seria de tablete Tab 4 de la Lenovo

Cateva detalii despre seria de tablete Tab 4 de la Lenovo

Printre produsele care au văcut lumina zile în cadrul MWC-ului aflat încă în desfășurare, dar despre care nu am apucat să scriu, se numără și seria de tablete Tab 4 prezentate de Lenovo. O gamă destul de atractivă, care vine și cu prețuri interesante. Este vorba despre  Lenovo Tab 4 8, Lenovo Tab 4 8 Plus, Lenovo Tab 4 10 și Lenovo Tab 4 10 Plus, adică două dimensiuni de ecran, de 8 inchi și de 10 inchi și de două niveluri de echipare, unul standard și unul Plus, ceva mai performant.

Cele două tablete standard sunt echipate cu un chipset Qualcomm Snapdragon 425, au o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare ce poate fi de 26 sau de 32 GB. Rezoluția ecranelor de 8 și de 10 inchi este aceeași, de 1200 x 800 pixeli, iar camerele foto sunt identice, de 5 megapixeli cea de pe spatele tabletelor și de 2 megapixeli cea frontală.

Versiunile cu Plus au un chipset Qualcomm Snapdragon 625 și rezoluții full HD ale ecranelor (1920 x 1200 pixeli). În plus, camerele foto au urcat și ele la 8 megapixeli cele principale și 5 megapixeli cele frontale. La nivel de memorii se disting versiuni cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB și unele de top, cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB. Dacă tot nu pare complicat, aflați și că tabletele, indiferent de dimensiuni și echipare, vor avea variante cu WiFi only și variante cu WiFi + LTE.

Toate au Android 7.0 Nougat și difuzoare stereo cu Dolby Atmos.

La nivel de prețuri, așa cum spuneam, Lenovo știe să ofere un raport specificații/preț extrem de atractiv. Versiunea de 8 inchi standard, cu conectivitate WiFi only, are un preț de 109 dolari, în timp ce cea cu display de 10 inchi are prețul de vânzare de 149 dolari. Evident, vorbim despre prețuri valabile în China. Prețurile urcă până la 249 dolari. Toate tabletele vor fi disponibile în luna mai.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep