HomeFeaturedFocusZTE a prezentat oficial trei telefoane Nubia: M2, M2 Lite si N2

ZTE a prezentat oficial trei telefoane Nubia: M2, M2 Lite si N2

Dincolo de numerotarea oarecum alambicată, trebuie să vedem că ZTE investește destul de mult în creșterea acestui sub-brand. Unul dintre ambasadorii de imagine pentru Nubia este chiar Cristiano Ronaldo. Asta mă face să sper că, deși în mod inițial telefoanele au fost anunțate ca fiind disponibile pentru piața din China, producătorul de smartphone are în plan să extindă această disponibilitate și pe piețele ceva mai occidentale. Așa că am considerat că cele trei terminale merită puțin din atenția noastră.

ZTE Nubia M2 este telefonul cel mai puternic dintre cele trei și marchează o premieră pentru gama din care face parte. Este primul smartphone Nubia cu sistem dual camera. Doi senzori a câte 13 megapixeli (unul color și altul monocrom), ambii f/2.2 sunt plasați pe partea din spate a telefonului și sunt scoși în evidență de un contur elegant, de o culoare care contrastează cu cea a terminalului. Dincolo de aspectul foto, acolo unde poate că merită evidențiată și camera foto frontală destul de spectaculoasă, cu senzor  de 16 megapixeli (f/2.0), terminalul este construit în jurul unui display AMOLED full HD de 5,5 inchi și se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 625, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 sau de 128 GB și se poate extinde prin microSD. Un acumulator de 3630 mAh, conectivitatea LTE, un Android 6.0.1 Marshmallow, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un connector USB Type-C sunt restul caracteristicilor care merită evidențiate.

Prețurile pentru ZTE Nubia M2 sunt de aproximativ 390 dolari pentru varianta cu 64 GB de memorie RAM și 430 dolari pentru cea cu 128 GB. Disponibilitatea este anunțată pentru perioada imediat următoare.

ZTE Nubia M2 Lite păstrează câteva trăsături de ordin fizic de la fratele său mai puternic, însă face destule compromisuri la nivel tehnic. În primul rând avem de-a face cu un display IPS de rezoluție HD (720p). Chipset-ul este acum un MediaTek Helio P10, iar memoria RAM poate fi de 3 sau de 4 GB. În mod identic, capacitatea internă de stocare poate fi de 32 sau de 64 GB. La nivel de slot microSD avem de-a face cu un hibrid, așa că fie se optează pentru al doilea SIM, fie pentru card-ul microSD. Sistemul dual camera dispare și el și este înlocuit de un singur senzor, de 13 megapixeli. În mod fericit, camera foto frontală, dedicată selfie-urilor, de 16 megapixeli, se păstrează. Acumulatorul este de 3000 mAh, senzorul pentru citirea amprentei digitale rămâne la locul său, iar sistemul de operare este acum un Android 7.0 Nougat.

Prețul de pornire pentru ZTE Nubia M2 Lite va fi de 260 dolari, iar disponibilitatea este anunțată pentru perioada imeditat următoare.

ZTE Nubia N2 este practic un Nubia M2 Lite cu câteva îmbunătățiri. În primul rând revine la ecranul AMOLED de rezoluție full HD. Apoi vine doar în configurația cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB (care poate fi extinsă prin microSD la nevoie). Marele plus este dat de acumulatorul de 5000 mAh cu suport pentru încărcarea rapidă. Sistemul de operare a fost dat înapoi la versiunea 6.0 Marshmallow.

Prețul de vânzare pentru ZTE Nubia N2 este de aproximativ 290 dolari. De această dată avem o dată clară pentru disponibilitate, care este 8 aprilie.

Așa cum spuneam, toate aceste telefoane, care trebuie să recunoaștem că nu arată deloc rău, vor fi disponibile pentru moment doar pe piața din China. Însă sper sincer că ZTE are intenții mai mari de atât, pentru că potențial mi se pare că există în aceste terminale.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep