HomeFeaturedFocusBlackBerry KEYone, preturi pentru Europa

BlackBerry KEYone, preturi pentru Europa

După ce BlackBerry a lansat la MWC modelul KEYone, am văzut că producătoru canadian a făcut publice și câteva prețuri de vânzare pentru acest smartphone. Însă cum teoria este de multe ori contrazisă de practică, am fost destul de sceptic în a le crede. Totuși, se pare că cel puțin în ceea ce privește prețurile de vânzare pentru Europa, cei de la BlackBerry au fost extrem de exacți.

599 de euro au cotat ei telefonul pe marile piețe de pe Bătrânul Continent, 599 de euro costă BlackBerry KEYone pe site-ul MediaMarkt, disponibil la precomandă, cu livrare undeva în luna mai.

Acum, noi cei din România, mai exact fanii BlackBerry din țară de la noi, trebuie să ne facem totuși ceva griji. România nu este o piață importantă pentru canadieni, așa că și prețul ar putea să mai crească până ajunge la consumatorul final. Și atunci s-ar putea ca KEYone să nu mai fie atât de atractiv. Asta dacă l-ați considerat atractiv încă din start, pentru că pe mine nu prea m-a convins.

În cazul în care nu vă mai amintiți, BlackBerry KEYone vine cu un display de 4,5 inchi (1620 x 1080 pixeli, densitate 434 ppi, aspect 3:2), un chipset Qualcomm Snapdragon 625 (procesor octa-core de 2,0 GHz Cortex-A53), o memorie RAM este de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB (poate fi extinsă prin microSD), o cameră foto principală cu un senzor Sony IMX378 de 12 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3505 mAh și un Android 7.1 Nougat. O configurație cam subțirică pentru 600 de euro, cred eu.

Așa că nu știu sincer dacă BlackBerry are șanse cu acest telefon.

via MediaMarkt

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep