HomeFeaturedFocusHP a prezentat Pro x2, o tableta hibrid cu Windows 10

HP a prezentat Pro x2, o tableta hibrid cu Windows 10

V-am spus că MWC-ul de anul acesta fost peste așteptările mele în ceea ce privește segmentul de tablete, zonă în care am văzut câteva produse chiar interesante. Și, de bine ce am vorbit despre seria de tablete Tab 4 de la Lenovo, uite și un produs care vine de la HP și, de această dată, se plasează pe nișa tot mai populară a tabletelor cu Windows 10. Ba chiar mai mult, HP Pro x2 vine și cu o tastatură detașabilă, care i se poate atașa la nevoie și chiar și cu un stylus, intrând puțin în competiția destul de dinamică a hibridelor 2-in-1.

La nivel de specificații tehnice, HP Pro x2 folosește ultima generație de procesoare de la Intel, mergând până la Core i7. Procesorul este ajutat de o memorie RAM de 8 GB (LPDDR3), iar capacitatea internă de stocare este de 512 GB SSD. Destul de frumos. Chiar și la nivel de camere foto lucrurile arată bine, asta în cazul în care cineva folosește camerele foto de pe o tabletă pentru altceva în afară de video-conferințe. Există o cameră foto frontală de 5 megapixeli și una pe spatele dispozitivului, de 8 megapixeli. La nivel grafic, folosește Intel HD Graphics 615. Tot la capitolul specificații tehnice care merită evidențiate, putem menționa conectivitatea LTE, pe lângă cea clasică WiFi.

Tableta are un ecran full HD de 12 inchi și asta face cu atât mai surprinzătoare certificarea MIL-STD-810G care îi atestă rezistența la multe chinuri fizice. HP merge chiar mai departe și oferă o carcasă suplimentară pentru protecție.

Prețul de vânzare al acestei tablete pornește de la 979 dolari. Cam sus pentru versiunea de bază, chiar dacă vorbim despre un HP.

via HP

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep