HomeFeaturedFocusVaio prezinta Phone A, primul sau smartphone cu Android

Vaio prezinta Phone A, primul sau smartphone cu Android

Este vorba despre fosta divizie de laptopuri a celor de la Sony, care a fost vândută cu ceva ani în urmă și care și-a mai încercat norocul pe piața de smartphone, însă doar pe segmentul de Windows. Realizând probabil, într-un târziu, că sistemul de operare al celor de la Microsoft nu prea mai are șanse de supraviețuire pe zona de smartphone, cei care folosesc acum numele de Vaio au sucit-o înspre Android, lucru care face ca situația să fie destul de ciudată pe piața din Japonia, acolo unde Vaio a vândut telefoane până acum și unde va vinde și acest Android, care se va bate cu produsele celor de la Sony, părinții Vaio.

La nivel de specificații tehnice, nu avem nimic spectaculos. Vaio Phone A este practic un Vaio Phone Biz cu Android. Asta ne arată destul de clar că cei care se află acum în spatele acestui brand nu au nimic de a face cu ceea ce a însemnat pe vremuri Vaio. Să pui o configurație de acum doi ani (Snapdragon 617, ecran full HD de 5,5 inchi, memorie RAM de 3 GB, capacitate de stocare internă de 16 GB, camere foto de 13 și respectiv de 5 megapixeli și un acumulator de) și, cel mai probabil să pretinzi un preț aiuritor de mare pentru ea, înseamnă să ai o viziune deformată asupra realității. Numele nu mai este suficient pentru a vinde orice (cu excepția Apple, probabil), însă cei de la Vaio nu par să conștientizeze acest lucru.

Deocamdată nu au fost făcute publice detalii comerciale despre acest smartphone și nici nu cred că sunt mulți cei care mor de nerăbdare să le afle.

via The Verge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep