HomeFeaturedFocusOukitel K6000 Plus, smartphone cu focus pe autonomie

Oukitel K6000 Plus, smartphone cu focus pe autonomie

De multă vreme nu am mai povestit despre un telefon venit de la un exotic producător din China, cu șanse destul de mici de a ajunge pe piețele europene la modul oficial, însă care, la o adică, poate fi accesat și din România prin intermediul magazinelor online chineze care fac livrări și pe la noi. Sau chiar prin alte canale, despre a căror culoare nu vreau să discutăm acum. Ei bine, Oukitel K6000 Plus ne oferă o astfel de ocazie, așa că haideți să vedem foarte pe scurt cu ce încearcă acest telefon să își cucerească potențialii cumpărători.

La fel ca și înaintașii săi din seria K de la Oukitel, terminalul nostru pune accentul pe autonomia peste medie dată de un acumulator cu capacitate mare. Mai exact, 6080 mAh, în cazul lui K6000 Plus, baterie care oferă și suport pentru încărcare rapidă.

Dincolo de acumulator, telefonul este construit în jurul unui display full HD de 5,5 inchi, în spatele căruia pulsează un chipset MediaTek 6750 cu procesor octa-core de până la 1,5 GHz. Memoria RAM este de 3 GB, capacitatea internă de stocare de 32 GB, camera foto principală de 16 megapixeli, camera frontală dedicată selfie-urilor, are un senzor de 8 megapixeli, sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale este prezent și, de această dată, este frontal și este integrat în butonul fizic home.

Încă nu este pus în vânzare, dar mă aștept la un preț competitiv, în buna tradiție a celor de la Oukitel. Mai trebuie doar amintit că producătorul chinez i-a pus și un nume de scenă acestui nou smartphone. Cuceritorul! 🙂

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep