HomeFeaturedFocusPoochSelfie, sau cum sa iti faci cainele vedeta

PoochSelfie, sau cum sa iti faci cainele vedeta

Evident, pui cât mai multe poze cu el pe social media. Facebook-ul geme de pisici, este cazul să asistăm la o ofensivă a câinilor. Și, ca în orice război serios, în luptă sunt aduse tot felul de arme, care de care mai eficiente. Faceți cunoștință cu PoochSelfie, un dispozitiv destinat smartphone-ului, care ajută câinele să se prezinte cât mai profesionist în fotografiile de tip selfie (numele trădează acest mic detaliu). Nimic pretențios, fără implicații tehnice. Mai degrabă o idee genială (și aici las deoparte orice urmă de ironie).

Este vorba despre un mic accesoriu de plastic, care se poate adăuga peste un iPhone sau peste terminalele din seria Galaxy de la Samsung, dar care este compatibil cu majoritatea telefoanelor și care are în partea de sus un suport pentru o minge colorată, jucăria preferată a majorității câinilor. Vine cu propria mingiuță, dar i se poate atașa orice minge de mărimea celor de tenis. Astfel, în momentul în care doriți un selfie cu animalul de companie, puteți fi sigur că atenția lui este îndreptată spre obiectivul camerei foto. Sau, mă rog, pe acolo pe undeva.

Ideea este destul de genială și faptul că produsul are un cost destul de mic (12,99 dolari pe Amazon, cu livrare gratuită pe anumite piețe) s-ar putea să fie decisiv pentru succesul său. Așa că, la modul foarte sincer și serios, cred că cei de la Clever Dog Products sunt pe cale să dea lovitura cu acest PoochSelfie.

În link-ul sursă găsiți mai multe oferte interesante pentru acest produs.

via PoochSelfie

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep