HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J5 (2017) apare in Geekbench

Samsung Galaxy J5 (2017) apare in Geekbench

Asta înseamnă că au ieșit la iveală câteva detalii tehnice despre terminalul care, cred eu, nu mai are mult până la un anunț oficial. Și care vine să ducă mai departe o moștenire destul de grea din punctul de vedere al popularității, pentru că în prezent Galaxy J5 (2016) se bucură de o promovare destul de agresivă în ofertele operatorilor. Așa că ediția actualizată va trebui să meargă pe aceeași cale și să atragă suficienți consumatori indeciși.

Terminalul care apare în baza de date a Geekbench, ceea ce înseamnă că a rulat aplicația de benchmark, este echipat cu un chipset proprietar Exynos 7870 (cu procesor octa-core de până la 1,6 GHz), ajutat de o memorie RAM de 2 GB. Singura informație care mai reiese din această listare este legată de sistemul de operare, care se pare că va fi un Android 7.0 Nougat. Deocamdată atât se știe despre acest smartphone pe care îl pregătesc coreenii.

Dacă intuiția mea conform căreia telefonul este destul de aproape de lansarea oficială este corectă, presimt că vom asista în viitorul apropiat la o avalanșă de informații despre el.

via Android Soul

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep