HomeFeaturedFocusFitbit beta pentru Windows 10 Mobile vine cu notificari de apel si...

Fitbit beta pentru Windows 10 Mobile vine cu notificari de apel si SMS

fitbit

Am citit că Fitbit lucrează la introducerea pe aplicația de Windows 10 Mobile a opțiunilor de notificare în timp real pentru SMS și apeluri, chestie care lipsește acum de pe Windows Phone și Windows 10 Mobile. În mare parte inexistența opțiunilor de notificare, așa cum sunt ele pe Android și iOS este din vina modului în care e/era implementat stack-ul Bluetooth pe Windows 10 Mobile. Se pare că odată cu Windows 10 Creators Update vine și suportul pentru Bluetooth GATT pentru Mobile, așa că Fitbit testează deja introducerea opțiunilor de notificare.

Cei ce sunt în programul de beta testing al Fitbit vor primi în curând update-ul.

image

De pe forumul Fitbit aflăm și că ulterior aplicația va primi și integrarea cu calendarul, aplicații terțe și chiar suport de sincronizare GPS.

Îmi pare rău că nu am mai vizitat forumul Fitbit și am ratat înscrierea în programul de testare beta (care acum e închis).

Partea bună este că odată cu aproprierea momentului în care Windows 10 Creators Update va fi lansat oficial și pentru Mobile și aplicația Fitbit va putea fi probabil testată de mai multă lume.

Detalii despre ce va aduce nou și progresul fazei de testare se pot găsi aici, dacă sunteți interesați.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep