HomeFeaturedFocusZTE lanseaza un Blade V8 cu 4 GB de RAM

ZTE lanseaza un Blade V8 cu 4 GB de RAM

La momentul anunțului oficial al lui ZTE Blade V8, spuneam că versiunea cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB este pentru entuziaști, în condițiile în care varianta de bază avea 2 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 16 GB. Iată însă că producătorul chinez a început comercializarea unui ZTE Blade V8 cu memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB. Asta este pentru utilizatorii cu un grad și mai ridicat de entuziasm. 🙂

Partea și mai frumoasă este că prețul acestui nou dispozitiv este de aproximativ 215 dolari, evident valabil pe piața din China. În aceste condiții aș spune că noua variantă arată destul de bine și că poate reprezenta o opțiune interesantă, chiar și pentru un consumator din țara de origine a ZTE.

Spun asta pentru că dincolo de memoria RAM de 4 GB și de capacitatea internă de stocare de 64 GB, avem un display de 5,2 inchi full HD (1080p), un chipset Qualcomm Snapdragon 435 cu procesor octa-core de 1,4 GHz (Cortex-A53), un sistem dual camera cu un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli pe partea din spate, plus o cameră foto frontală de 13 megapixeli, un acumulator de 2730 mAh, abilități dual-SIM, senzor pentru citirea amprentei digitale (plasat în partea din față, în butonul home), slot microSD, conectivitate LTE și un Android 7.0 Nougat.

O configurație atractivă, cu un preț chiar cinstit. Sper ca și această variantă să devină disponibilă la nivel global, așa cum ZTE a promis în momentul în care a lansat Blade V8 în ianuarie.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep