HomeFeaturedFocusBLU R1 Plus, lectie de eficienta pret/specificatii

BLU R1 Plus, lectie de eficienta pret/specificatii

Mi-a atras atentia acest nou smartphone propus de compania americană BLU, pentru că vine cu un raport preț/specificații extrem de atractiv. În plus, în cazul în care aveți nevoie de un motiv pentru a argumenta decizia de a-l aduce și în atenția voastră, a fost o vreme (și poate că încă mai este) în care BLU și Allview foloseau telefoane produse de aceeași companie chinezească. Așa că, cine știe, poate sub un alt nume (și cu siguranță la un alt preț) îl vom vedea pe acest R1 Plus și pe meleaguri mioritice. Așa că nu strică să ne uităm în direcția lui pentru două minute.

BLU R1 Plus este construit în jurul unei combinații de display HD (720p) de 5,5 inchi cu un chipset MediaTek MT6737 (quad-core la 1,3 GHz) și propune două variante de memorie. Una cu 2 GB de RAM și memorie internă de 16 GB și una cu memorie RAM de 3 GB și capacitate internă de stocare de 32 GB. La nivel de abilități foto avem o cameră pricipală cu senzor de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și un Android 6.0 Marshmallow încheie lista de specificații tehnice.

Vine și partea de prețuri, una pe care eu o consider extrem de importantă pentru șansele de reușită ale acestui terminal. Versiune cu 2 GB de RAM și stocare de 16 GB costă 140 dolari, iar cea cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB costă 160 dolari. Ambele prețuri sunt valabile pentru Statele Unite. Telefoanele sunt deja disponibile pe Amazon (aviz amatorilor).

via PoketNow

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep