HomeFeaturedFocusZTE MAX XL, un nou phablet cu raport pret/specificatii atractiv

ZTE MAX XL, un nou phablet cu raport pret/specificatii atractiv

Se pare că ZTE a prins gustul lansărilor de telefoane cu ecran mare peste ocean, în colaborare cu diferiți operatori de acolo. Astfel că, după ce ieri am văzut ZTE Blade MAX 3, astăzi avem un nou phablet din partea producătorului chinez, chiar mai ieftin, dedicat aceleiași piețe. Nu discut acum această competiție fratricidă, o pun pe seama relației bune pe care ZTE o are cu operatorii de pretutindeni, pentru care a furnizat mereu terminale. Și tocmai datorită acestei bune relații, sper ca poate aceste telefoane, inclusiv modelul MAX XL despre care vorbim astăzi, vor ajunge și în piețele europene, indiferent de numele sub care se va întâmpla acest lucru.

Tocmai din acest motiv consider că ZTE MAX XL merită două minute pentru a-i trece foarte pe scurt în revistă configurația. Un display full HD (1080p) de 6 inchi, un chipset Qualcomm Snapdragon 435 cu procesor octa-core de 1,4 GHz, o memorie RAM de 2 GB, o capacitate internă de stocare de 16 GB care se poate extinde prin microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului, un Android 7.1.1 Nougat și un acumulator cu o capacitate de 3990 mAh, cam aceasta este lista cu specificații tehnice a lui ZTE MAX XL.

O listă care, deși nu iese în evidență cu nimic special, sună foarte bine atunci când o privim prin perspectiva prețului de 130 dolari cu care se va vinde telefonul în Statele Unite. Preț care nu implică obligații contractuale, dar care, cel mai probabil, va bloca telefonul în rețeaua operatorului.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep