HomeFeaturedFocusVideo: comparatie in utilizare reala intre Samsung Galaxy S8 Plus si S7...

Video: comparatie in utilizare reala intre Samsung Galaxy S8 Plus si S7 edge

S8plusvsS7edge

Din primul moment în care am fost văzut cu Samsung Galaxy S8 Plus (venit în teste prin Orange Smartphone Tester, la fel ca S7 edge), întrebarea frecventă pe care am primit-o a fost ”Cum se compară cu S7 edge? Merită să fac upgrade-ul?”. De asta am decis că cel mai bun lucru pe care pot să îl fac este să vă arăt cum funcționează cele două aparate, unul lângă altul, în  câteva scenarii reale: browsing, Twitter, Instagram, YouTube plus două benchmark-uri. Pentru ca fiecare să poată decide singur.

Ce a ieșit vedeți mai jos:

Dincolo de ceea ce se vede în materialul video este faptul că display-ul lui S8 Plus este foarte fain și ideea de Infinity Display te prinde. Și cu toate că ești conștient că degeaba ai ecran mai mare și prea puține aplicații pot beneficia de el, tot ți-l dorești. Și nu e doar părerea mea, e a tuturor celor ce au avut ocazia să se joace cu sample-ul S8 Plus pe care îl testez.

Doar că e bine să știți că dincolo de marketingul Samsung și rezultatele din benchmark-uri, performanța lui S8 Plus nu e cu mult peste ceea ce oferă S7 Edge. Aș îndrăzni să spun că, exceptând dimensiunea ecranului, aproape că nu îți dai seama că există diferențe de viteză între cele două aparate.

Vouă cum vi se pare? Dați banii pe S8 Plus?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Ai dat-o de gard în primele 2 mintute de video. Scuză-mă, dar nu poți compara un telefon cu un custom rom cu unul stock. Decât dacă faci comparație între rom-uri și pe același device. Asta dacă vrei să aibă vreun pic de relevanță acel video. Nu toată lumea este dispusă și știe să instaleze un rom. Deci nu se pot obține aceleași rezultate fără puțină cunoaștere în asta.

    • Tocmai aici gresesti: pot face asta si tocmai ai vazut demo-ul. Nu am facut comparatie intre ROM-uri, am facut o comparatie intre doua aparate pe care le folosesc zilnic si tocmai asta am vrut sa arat: diferentele existente sunt destul de mici. Iar daca cineva e interesat sa puna ROM-ul in cauza, gaseste aici informatiile de care are nevoie. Cine nu e dispus sa instaleze, e liber sa dea banii pe S8 Plus, nu vad nicio problema aici.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep