HomeFeaturedFocusCateva detalii comerciale despre LG Telly Woofy

Cateva detalii comerciale despre LG Telly Woofy

V-am povestit cu ceva vreme în urmă despre subwoofer-ul LG Telly Woofy ca parte integrantă a conceptului de LG Sound+. Am vorbit mai apoi despre modul în care poate fi el configurat în combinație cu un televizor LG cu webOS 3.0, combinație în care îi sunt puse în valoare cel mai bine veleitățile. Am rămas dator cu câteva detalii comerciale despre acest produs destinat celor care vor mai mult de la televizorul lor și pe partea de audio, nu doar din punctul de vedere al imaginii.

Așa cum v-am spus, LG Telly Woofy poate funcționa și în combinație cu orice televizor (indiferent de producător și de sistemul de operare) prevăzut cu ieșire optică și capabil să redea sunetul simultan atât prin propriul sistem de difuzoare, cât și prin ieșirea optică. Din acest punct de vedere, produsul are un preț standard, de 499 lei și poate fi găsit atât în oferta MediaGalaxy, cât și în oferta Altex. Însă recomandarea mea este de a fi achiziționat împreună cu un televizor LG cu webOS 3.0, indiferent de model și dimensiune. Funcțiile speciale integrate în acest sistem de operare pun mult mai bine în valoare capacitatea lui LG Telly Woofy de a oferi experiențe audio de neuitat, fie că vorbim despre muzică sau concere, fie că este vorba despre vizionarea de filme.

La eMag produsul este de multe ori gata împachetat cu un televizor LG cu webOS 3.0 (sau oferit cu titlul de cadou la achiziția unui astfel de televizor), însă ofertele sunt punctuale și trebuie monitorizate destul de atent. Tocmai datorită acestui fapt, stand alone Telly Woofy este disponibil doar resigilat, cu un preț puțin mai mic decât standardul.

Dacă aceste pachete devin ceva mai constante, vă voi atrage atenția și asupra lor. Deocamdată ne rămân variantele MediaGalaxy sau Altex, care sunt interesante mai ales pentru cei care dețion deja un televizor LG cu webOS 3.0, dar și pentru cei care intenționează să achiziționeze un astfel de televizor. Dacă vă pasionează și zona de audio, investiția merită din plin. Costul suplimentar nu este deloc mare, iar rezultatele sunt comparabile, dacă nu chiar peste cele ale unui sound system clasic, care are însă un preț de achiziție mult mai mare.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep