HomeFeaturedFocusHTC One X10 prezentat oficial

HTC One X10 prezentat oficial

Ceea ce am analizat dimineață la nivel de zvon, avem acum, la ceas de seară, sub formă de informație cât se poate de oficială. Producătorul taiwanez de smartphone a prezentat oficial modelul HTC One X10, care a fost listat pe unele dintre site-urile companiei. Și exact așa cum spuneam dimineață, este vorba despre un mid-range care readuce în prim plan construcția metalică, acea construcție care i-a consacrat pe cei de la HTC, însă care nu strălucește deloc din punct de vedere tehnic, acolo unde parcă a vrut să vină cu un raport preț/specificații cât mai cinstit. Și aș spune că parcă au reușit.

Un display full HD de 5,5 inchi, un chipset MediaTek Helio P10 cu procesor octa-core, o memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, care se poate extinde prin microSD, o cameră foto principală cu senzor de 16 megapixeli, o cameră foto frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh, abilități dual-SIM, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului și un set de funcții denumit Boost+, care încearcă să facă un soi de optimizare, de management al resurselor, pentru a găsi, în funcție de aplicație, un echilibru între performanțe și autonomie. Cam acestea sunt detaliile care trebuiesc ținute minte atunci când vorbim despre HTC One X10.

Terminalul va fi pus în vânzare, în primă fază în Rusia, la un preț de aproximativ 350 dolari, ceea ce îl face să sune destul de interesant. Să vedem dacă HTC va veni cu el și mai înspre occident, prin toate piețele europene.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep