HomeFeaturedFocusHuawei a listat oficial modelul Enjoy 7 Plus

Huawei a listat oficial modelul Enjoy 7 Plus

Huawei Enjoy 7 Plus vine să completeze lista cu telefoane low-budget pe care producătorul chinez o propune și face și un pas în față. Aduce un display mai mare pe acest segment, aspect de la care i se trage și Plus-ul din denumire. Este interesant în primul rând pentru că Huawei a declarat că intenționează să aducă acest terminal și pe piețele ceva mai occidentale, dar și datorită prețului său de aproximativ 230 dolari, valabil în China. Să vedem împreună foarte repede ce are de oferit acest Huawei Enjoy 7 Plus pentru acești bani.

Așa cum spuneam, telefonul este construit în jurul unui display de dimensiuni mai mari pentru categoria din care vine, un ecran de 5,5 inchi și rezoluție HD (720p), în spatele căruia se prezintă o combinație interesantă formată dintr-un chipset Qualcomm Snapdragon 435, o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Toate ținute în viață de un acumulator de 4000 mAh.

La nivel de abilități în zona de fotografie, avem o cameră foto principală cu un senzor de 12 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. Terminalul este dotat cu senzor pentru citirea amprentei digitale, plasat pe partea din spate a telefonului, sub senzorul de cameră și vine echipat cu cea mai recentă versiune de Android, 7.0 Nougat.

Nu arată rău, iar raportul preț/specificații este destul de atractiv. Are șanse să facă o figură interesantă de vânzări, mai ales în ofertele operatorilor, acolo unde Huawei s-a mișcat destul de bine în ultima perioadă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep