HomeFeaturedFocusHuawei Nova Smart apare in Europa

Huawei Nova Smart apare in Europa

Este vorba despre Huawei Enjoy 6s, care a fost inițial lansat pentru piața din China. Am avut atunci o intuiție destul de corectă și am spus că va ajunge și în Europa, chiar dacă nu mă așteptam la o apariție oficială. Huawei se pare că a luat decizia de a aduce acest entry-level și în piețele occidentale, sub o nouă denumire. Huawei Nova Smart are un preț destul de decent și, dată fiind relația producătorului chinez cu operatorii din Europa, cred că are șanse să se vândă destul de bine în pachetele cu abonamente.

La nivel de detalii tehnice lucrurile sunt foarte clare. Un display IPS de 5 inchi și rezoluție HD (720p), ascunde în spatele său un chipset Qualcomm Snapdragon 435, cu procesor octa-core de 1,4 Ghz, combinat cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. La nivel de abilități foto, o cameră principală de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli completează lista de specificații tehnice, pe care mai regăsim un acumulator de 3020 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un Android 6.0 Marshmallow.

Interesant este că Huawei a mai adus telefonul în piețe europene și sub numele de Huawei Enjoy 6C, ceea ce complică lucrurile, pentru că ambele modele din seria Enjoy au la bază mai vechiul Huawei Enjoy 6. Se pare că celor de la headquarter-ul Huawei le place să se joace cu denumirile terminalelor, pentru că nu este primul exemplu în care avem o astfel de încrengătură.

Poate că este mai important că telefonul are un preț de vânzare de aproximativ 200 euro, care poate arăta mult mai frumos în combinație cu un abonament.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep