HomeFeaturedFocusLeEco vinde cateva proprietati imobiliare pentru a iesi din criza financiara

LeEco vinde cateva proprietati imobiliare pentru a iesi din criza financiara

Am mai spus-o și în alte materiale, LeEco se confruntă cu probleme financiare de ceva vreme. Și este păcat, pentru că dincolo de terminalele smart cu un raport preț/specificații destul de atractiv, LeEco cochetează și cu piața de vehicule electrice, ba chiar au reușit să prezinte un concept extrem de atractiv de autovehicul electric, numit LeSEE, care părea destul de aproape de forma finală, dar despre care nu prea s-a mai auzit nimic. Tocmai din aceste motive, sper să depășească cât mai repede aceste probleme și să le iasă toate aceste manevre la care recurg pentru a face rost de cash.

Se pare că vor încerca vânzarea unor spații imobiliare pe care le-au obținut odată cu preluarea a două firme, tranzacție pentru care LeEco a scos din buzunar aproximativ 420 milioane dolari. Mă îndoiesc că obiectul acestei tranzacții a fost doar spațiul comercial care face subiectul materialului nostru, pentru că suma este cam mare, chiar dacă vorbim despre o locație aflată chiar în centrul Beijingului, însă cert este că acest spațiu (sau măcar o parte din el) va fi înstrăinat pentru a aduce o infuzie de capital în companie.

Este vorba despre o suprafață totală de peste 50.000 metri pătrați de spații comerciale, care poartă denumirea de Shimao Gongsan și care se află în buricul Beijingului. Sursele celor de la Reuters spun chiar că sunt șanse mari ca LeEco să scoată mai mulți bani din vânzarea acestui imobil decât a investit la achiziția lui. Sper să le iasă această manevră și să le asigure o gură de oxigen suficient de mare încât să își poată duce mai departe proiectele începute.

via Reuters

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep