HomeFeaturedFocusLG X Power 2 va fi disponibil la nivel global in a...

LG X Power 2 va fi disponibil la nivel global in a doua jumatate a anului

Deși LG a anunțat modelul X Power 2 în cadrul MWC-ului, nu s-a mai auzit nimic despre acest telefon de atunci. Și asta pentru că nimic nu s-a mai întâmplat, el a rămas doar la stadiul de anunț. Iată că într-un tâziu au ieșit la iveală și alte detalii despre el, însă până la momentul disponibilității mai este drum lung. LG a anunțat că X Power 2 va fi disponibil la nivel global, însă el va fi pus în vânzare în primă fază doar în Coreea de Sud și acest lucru se va întâmpla tocmai în luna iunie a acestui an. Așa că doar în a doua jumătate a anului îl vom vedea și pe piețele ceva mai occidentale.

Odată cu confirmarea acestor informații au apărut și primele detalii de preț despre acest model. LG X Power 2 va costa aproximativ 260 dolari.

Pentru cei care nu își mai aduc aminte, LG X Power 2 este construit în jurul unui ecran HD (720p) de 5,5 inchi, care ascunde o combinație de chipset MediaTek MT6750 cu procesor octa-core de 1,5 GHz și memorie RAM de 2 GB (inițial s-a vorbit de 1,5 GB de RAM). Principalul său argument de vânzare pare a fi acumulatorul de 4500 mAh care, conform producătorului, asigură o autonomie destul de mare. O capacitate internă de stocare de 16 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un Android 7.0 Nougat și conectivitatea LTE formează restul configurației.

La cum îl văd eu, LG X Power 2 are șanse mari să se miște bine în ofertele operatorilor, fiind genul de telefon croit pentru pachete cu tot cu abonamente. Să vedem dacă și pe la noi va ajunge și în ce combinații va suna atractiv.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep