HomeFeaturedFocusNoi informatii despre ZTE Axon 7s

Noi informatii despre ZTE Axon 7s

Nu cu mult timp în urmă am vorbit despre ZTE Axon 7s și despre câteva specificații tehnice cu care va veni acest smartphone. Am văzut că apar câteva plusuri în comparație cu predecesorul său, însă lucrurile nu erau foarte clare. Între timp, misterul s-a mai risipit și avem acum câteva detalii în plus despre acest terminal. Detalii care întăresc convingerea că avem de-a face cu un dispozitiv destul de interesant și de atractiv din punct de vedere tehnic. Oare va reuși și prețul acestuia să contribuie la această impresie? Vom vedea la momentul unui anunț oficial.

Până atunci putem să ne uităm la partea tehnică, acolo unde știm deja că vom avea un chipset Qualcomm Snapdragon 821, un display Super AMOLED de 5,5 inchi, o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB (probabil că asta va fi versiunea de top și va exista și una cu memorii ceva mai mici).

La nivel de abilități foto, avem un sistem dual camera pe partea din spate, cu un senzor de 20 megapixeli și unul de 12 megapixeli, ambele cu f/1.8 și phase detection autofocus. Camera foto frontală este de 8 megapixeli, sistemul de operare este Android 7.1 Nougat, capacitatea acumulatorului a crescut la 3400 mAh și avem și suport pentru Google Daydream.

Există și speculații la nivel de preț, care plasează ZTE Axon 7s la borna de 500 dolari. E destul de bine, evident se putea și mai bine. Să îl vedem lansat oficial, cu tot cu detalii comerciale și analizăm atunci ce șanse de succes are.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep