HomeFeaturedFocusMeizu E2 anuntat oficial

Meizu E2 anuntat oficial

De bine ce am vorbit mai devreme despre vizita efectuată de acest terminal la TENAA în scopul certificării pentru vânzarea pe piața din China și am spus cu această ocazie că momentul anunțului oficial este foarte aproape, iată că avem și apariția oficială a lui Meizu E2. Ocazie cu care se confirmă o mare parte din detaliile tehnice pe care le-am expus deja, dar apar și câteva detalii comerciale, care ne permit să vedem unde se plasează acest smartphone. Din păcate, geografic vorbind, el se plasează exclusiv în China, așa că singura opțiune pentru cei care sunt cu adevărat atrași de acest smartphone, rămâne apelarea unui canal ceva mai gri. Un magazin online din China, care face livrări și în Europa.

Din punct de vedere tehnic, Meizu E2 propune un display full HD (1080p) de 5,5 inchi, cuplat cu un chipset MediaTek Helio P20 (procesor octa-core de 2,3 GHz) și doar două variante de memorie: una cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB și una cu memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de 64 GB. O cameră foto de 13 megapixeli cu un flash format din patru led-uri poziționate orizontal, o cameră foto frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 3400 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, cam acestea sunt detaliile tehnice oficiale.

Ca și prețuri, varianta cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB costă aproximativ 190 dolari, în timp ce cea cu 4 GB de memorie RAM și stocare internă de 64 GB costă aproximativ 230 dolari. Nu sună rău, dar bariera disponibilității oficiale pe alte piețe strică din farmecul acestui smartphone.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep