HomeFeaturedFocusHuawei Y5 2017 listat oficial

Huawei Y5 2017 listat oficial

Este vorba despre noua generație a unui smartphone entry-level cu care Huawei a făcut vânzări destul de bune mai ales în ofertele operatorilor și care are șanse destul de mari să ajungă și pe la noi. Huawei Y5 2017 a fost listat pe site-ul oficial al Huawei fără prea mare tam-tam, lucru absolut normal în cazul unui entry-level. Și singurul său argument ar putea fi reprezentat de prețul care ar trebui să fie foarte avantajos. Însă cum nu avem deocamdată detalii de natură comercială despre acest terminal, ne rezumăm doar la specificațiile sale tehnice, care, trebuie să vă previn încă de la început, nu își propun să impresioneze.

Huawei Y5 2017 este construit în jurul unei combinații de display de 5 inchi și rezoluție HD (720p), cu un chipset MediaTek MT6737T (procesor quad-core la 1,4 GHz) și cu o memorie RAM de 2 GB. O capacitate internă de stocare de 16 GB, care se poate extinde prin microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli (f/2.0, dual-flash), una frontală de 5 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și un Android Marshmallow 6.0 completează lista cu specificații tehnice ale acestui terminal. O listă destul de decentă, care ar trebui să își facă treaba în cazul unui utilizator fără pretenții excesive de la telefonul său.

Evident, contează mult prețul la care va fi propus acest Huawei Y5 2017, informație care deocamdată nu se cunoaște. Însă, așa cum spuneam, Huawei are obiceiul de a veni cu prețuri decente, care transformă telefoanele lor în opțiuni serioase de achiziție.

via Huawei

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep