HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 6 trece prin GFXBench

Xiaomi Mi 6 trece prin GFXBench

Am făcut deja cunoștință cu specificațiile tehnice ale lui Xiaomi Mi 6 și Mi 6 Plus, însă acum avem o sursă care pare mai demnă de încredere. Este vorba despre baza de date a celor de la GFXBench, pe unse se pare că a trecut și un Xiaomi Mi 6. Astfel încât s-a ridicat misterul de pe aproape toată configurația acestui telefon și acum avem o imagine destul de clară despre el. Nu că nu am fi avut-o și până acum. Nu prea îmi dau seama cu ce surprize ar mai putea să vină Xiaomi, însă îmi place să sper că Mi 6 va reuși totuși să ne uimească în momentul anunțului oficial.

Telefonul va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 835 (octa-core până la 2,4 GHz) și va avea două variante de memorii. Una cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB și alta cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB. Este vorba, în ambele situații, de Xiaomi Mi 6, cel cu display full HD de 5,1 inchi. Modelul Plus, cu ecran mai mare, este altă poveste.

Camera foto principală pare că are un senzor de 12 megapixeli, cea frontală unul de 8 megapixeli, iar sistemul de operare este un Android 7.1.1 Nougat, cu interfața grafică a celor de la Xiaomi peste.

Apar și primele informații legate de preț, care nu cred că au de-a face cu aplicația de benchmark. Însă care arată destul de promițător și care dau prețul pentru varianta de top, cea cu 6 GB de RAM și stocare de 128 GB, ca fiind undeva în jurul valorii de 390 dolari, evident, valabil pentru China. Dacă acest preț se dovedește a fi real, atunci fagship-urile producătorilor consacrați au în Xiaomi Mi 6 un competitor redutabil.

via GFXBench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep