HomeFeaturedFocusAcer si HP anunta laptop-uri cu Windows 10 S la 299 USD!

Acer si HP anunta laptop-uri cu Windows 10 S la 299 USD!

tspin_04

 

După lansarea Windows 10 S din seara asta avem și primele laptop-uri non Microsoft care vor veni cu noul Windows 10 S. Vorbim despre soluțiile propuse de Acer și HP, adică de modelele TravelMate Spin B1 și ProBook x360 Education Edition.

Acer TravelMate Spin B1 from are display touch de 11.6-inch și o construcție care să îl facă să reziste utilizării în mediul academic. Are o carcasă cauciuată, creată să absoarbă șocurile și o tastatură capabilă să reziste la accidentele care ar aduce până la 330 ml de lichid pe ea. Autonomia este de 13 ore, specificațiile hardware incluzând un CPU Intel Celeron, 4 GB RAM și 64 GB pentru stocare iar prețul ar trebui să fie undeva la 299 USD în SUA, probabil 299 EUR în Europa.

Pe de altă parte, HP ProBook x360 Education Edition, este tot un laptop rezistent, adus la un preț de 299 USD. Are tot un display de 11.6 inci, Intel Celeron Processor, 4GB RAM și 64GB pentru stocare.

Ambele modele vin cu Windows 10 S și se poate pune Windows 10 Pro pentru doar 49 USD.

Configurațiile nu sunt neapărat rele, iar dacă Windows 10 S va merge într-adevăr la fel de bine precum ne-a arătat azi Microsoft, atunci sunt o investiție chiar ok pentru un școlar.

via TheVerge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep