HomeFeaturedFocusAlcatel Idol 5 apare din nou in GFXBench

Alcatel Idol 5 apare din nou in GFXBench

Un nou terminal care încă nu a cunoscut lansarea oficială trece printr-o aplicație de benchmark și își dezvăluie astfel specificațiile tehnice. Este vorba de această dată despre Alcatel Idol 5, pe care l-am mai văzut într-o situație similară, chiar de două ori, cu configurații care au elemente care diferă. Lucru care adâncește puțin misterul și care ne arată că este posibil ca producătorul să nu fie încă lămurit cu ce combinație de chipset și memorie RAM să vină în produsul final. Pentru că aici apar diferențele, restul elementelor fiind de fiecare dată același. Desigur, există în ecuație și o variantă Idol 5s, care va exista cu siguranță, dacă ne uităm în spate. Dar chiar și așa, parcă tot sunt prea multe versiuni care se perindă prin GFXBench.

Terminalul testat de această dată vine cu un chipset MediaTek Helio P20, combinat cu o memorie RAM de doar 2 GB (cel anterior avea Qualcomm Snapdragon 625 și 3 GB de RAM). Mai apare o diferență la sistemul de operare, care este acum un Android Nougat 7.0 (varianta anterioară avea Nougat 7.1.1). Restul specificațiilor este constant, semn că acolo lucrurile sunt destul de clare. Un display de 5,2 inchi și rezoluție full HD, o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 12 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli.

Unele voci spun că TCL (producătorul chinez care folosește numele de Alcatel) va veni cu versiuni diferite în funcție de continent. Eu zic că este mai bine să așteptăm un anunț oficial, care în mod clar va lămuri lucrurile. Și mai cred că sunt șanse să fie mai multe telefoane în discuție, Alcatel a lansat de multe ori familii de smartphone.

via GFXBench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep