HomeFeaturedFocusAsus Blue Cave: sau cum viitorul router-elor tocmai s-a schimbat

Asus Blue Cave: sau cum viitorul router-elor tocmai s-a schimbat

mg-4146-1

Proaspăt lansat la Computex 2017, Asus Blue Cave este un router Wi-Fi AC2600 dual-band construit pentru folosirea acasă (are suport pentru 802.11n de până la 600 Mbps, 802.11n TurboQAM cu viteză până la 800 Mbps și 802.11ac până la 1734 Mbps). Deși lasă impresia unui alt aparat electrocasnic (unii are zice că poate fi un ventilator sau un aparat de aer condiționat), router-ul Asus Blue Cave vrea să aducă o experiență deosebită în casă. Gaura din mijloc are rol estetic și funcțional, separând antenele, în timp ce placa de bază și celelalte componente hardware au loc în partea de jos.

P_setting_fff_1_90_end_500

Router-ul de față este făcut să ofere viteză de transfer wireless suficientă pentru redarea conținutului 4K și partajarea de fișiere multimedia fără niciun fel de lag. Pentru configurare o să fie disponibilă o aplicație de mobil.

Prețul său este de 180 USD (plus taxe) și dacă lucrurile merg bine s-ar putea ca foarte curând să îl vedem pe piață. Iar dacă vine în România, atunci o să îl testăm și noi și vă vom spune dacă și la nivel funcțional este la fel de spectaculos precum este la cel estetic.

Detaliile tehnice complete se găsesc aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep