HomeFeaturedFocusPanasonic a prezentat Eluga I3 Mega, un smartphone ieftin, cu baterie mare

Panasonic a prezentat Eluga I3 Mega, un smartphone ieftin, cu baterie mare

Dacă ținem cont de faptul că vorbim totuși despre Panasonic, un brand care nu a excelat niciodată în zona de smartphone, parcă nici nu este chiar așa de ieftin. Aproximativ 170 dolari pretind cei de la Panasonic pentru Eluga I3 Mega, un smartphone de nivel mediu spre entry, al cărui singur argument de vânzare pare a fi acumulatorul cu o capacitate de 4000 mAh, care, mai ales dacă avem în vedere și restul specificațiilor tehnice, ar trebui să asigure o autonomie peste medie.

Panasonic Eluga I3 Mega este construit în jurul unui display de 5,5 inchi și rezoluție HD (720p) protejat cu sticlă 2.5D, combinat cu un chipset cu procesor quad-core de 1,3 GHz și cu o memorie RAM de 3 GB (un nou plus pentru acest telefon). O capacitate internă de stocare de 16 GB, care se poate extinde prin microSD, o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli și un Android 6.0 Marshmallow completează lista cu detaliile care se cunosc despre acest smartphone.

Nimic impresionant din punct de vedere tehnic și un preț relativ cinstit, care ar fi putut să fie și puțin mai mic. Un smartphone care nu are prea mare șanse de a se face remarcat, mai ales că Panasonic nu are de gând să încerce să îl scoată oficial din Asia.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep