HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Moto Z2 Force

FOTO: cum arata Moto Z2 Force

O fotografie de presă cu încă nelansatul Moto Z2 Force a fost leak-uită în presă și a făcut rapid înconjurul Internetului. Din această poză putem să vedem destul de limpede cum o să arate viitorul smartphone pe care îl pregătesc cei de la Lenovo. Se prezintă destul de bine, eu am rămas cu o senzație plăcută după ce am testat Motorola Moto Z. E drept, la această senzație au contribuit din plin și accesoriile din seria Moto Mods, care chiar oferă experiențe de utilizare inconfundabile. Și, așa cum fotografia ne permite să observăm (și cum au promis cei de la Lenovo anul trecut), aceste accesorii par să fie compatibile și cu viitorul Moto Z2 Force.

Dincolo de aspectul fizic și de compatibilitatea cu Moto Mods, telefonul se spune că va propune și câteva specificații de flagship veritabil, pentru a ține pasul cu vârfurile de gamă de la alți producători consacrați. Și lista de specificații începe cu un chipset Qualcomm Snapdragon 835 și continuă cu un display de 5,5 inchi și rezoluție QHD.

Un sistem dual camera pare să troneze pe partea din spate a telefonului. Cam acestea sunt detaliile tehnice care însoțesc fotografia de mai sus, puține dar suficiente pentru a demonstra că Moto Z2 Force țintește destul de sus.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep