HomeFeaturedFocusGoogle Assistant va fi integrat in noua gama de electrocasnice premium de...

Google Assistant va fi integrat in noua gama de electrocasnice premium de la LG

Este vorba despre gama LG Signature și primele trei produse care vor integra asistentul virual produs de cei de la Google vor fi un frigider, un purificator de aer și o mașină de spălat. Aceste trei aparate vor accepta comenzi vocale de la utilizator, pe baza cărora vor efectua diferite operațiuni. Încă nu au fost detaliate aceste comenzi, însă s-au vehiculat câteva exemple care ne lasă să întrevedem cam care va fi modalitatea de funcționare. Spre exemplu, mașina de spălat va putea raporta câte minute din ciclul de spălare au mai rămas. Sau frigiderului i se va putea cere să verifice cantitatea de cuburi de gheață pe care o are și i se va putea comanta să producă în plus. Desigur, imaginația unora a dat naștere și la multe glume pe seama acestei viitoare integrări.

Desigur, exemplele nu oferă cea mai spectaculoasă imagine despre ceea ce înseamnă cu adevărat un dispozitiv inteligent, însă sunt convins că vom ajunge și acolo. Iar integrarea comenzilor vocale în aparatele electrocasnice este un prim pas extrem de inspirat. Am o imagine mult mai complexă despre ceea ce poate face cu adevărat un frigider inteligent și sunt convins că într-un viitor nu foarte îndepăratat se vor întâmpla lucruri frumoase. Iar la această stare de optimism contribuie și asocierea dintre LG și Google.

Primele produse LG Signature cu suport pentru Google Assistant vor deveni disponibile luna viitoare, pe piața din Statele Unite.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep