HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi Pro 2, scurta aparitie oficiala

Xiaomi Redmi Pro 2, scurta aparitie oficiala

Viitorul terminal al producătorului chinez a fost listat oficial, probabil din greșeală, pe site-ul Xiaomi. A fost rapid retras, pentru a corecta această scăpare, însă nu suficient de rapid pentru a scăpa de ochii vigilenți ai unor observatori care au ținut să împărtășească informațiile cu opinia publică interesată de subiectul smartphone, așa că avem suficiente detalii de natură tehnică despre acest terminal care, judecând după incidentul despre care vorbim, este destul de aproape de un anunț oficial.

Până la acest anunț putem să estimăm deja cam unde se va plasa Xiaomi Redmi Pro 2, judecând după specificațiile care au ieșit la iveală. Terminalul va fi construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 660, ascuns în spatele unui display AMOLED de 5,5 inchi. La nivel de memorii vor exista trei versiuni: una cu 2 GB de RAM și memorie internă de 32 GB, una cu 3 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB și una cu 4 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Un acumulator de 4100 mAh și un sistem dual camera cu doi senzori de 16 megapixeli formează restul specificațiilor care se știu până acum.

Configurația nu arată deloc rău. Iar prețurile ar trebui să fie destul de mici, ceea ce îl va face pe Xiaomi Redmi Pro 2 și mai atractiv. De altfel, pentru versiunea cu 2 GB de RAM și stocare de 32 GB prețul care a fost publicat este de aproximativ 175 dolari. Nu sună rău deloc.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep