HomeFeaturedFocusHarman Kardon Invoke: un fel de Amazon Echo, dar cu Cortana

Harman Kardon Invoke: un fel de Amazon Echo, dar cu Cortana

HK_Invoke_002

Știam deja de mai multă vreme despre un gadget Harman cu Cortana, poziționat drept competitor direct pentru Amazon Echo. Azi lucrurile mai înaintează puțin, Harman oferind detalii despre gadget-ul Invoke (căci așa se va numi boxa inteligentă), motorizat de asistentul digital Cortana.

Boxa Invoke oferă sunet de calitate (360 de grade) și prin intermediul ei se pot reda listele cu melodii, se poate interacționa cu calendarul, verifica traficul, asculta cele mai recente știri, toate acestea prin comenzi vocale, facilitate de Cortana. Peste ele vine integrarea cu serviciul Skype, care la rândul său permite realizarea de apeluri de voce către orice destinație.

Jucându-mă de multă vreme cu Cortana am deja experiență cu ce poate și ce nu poate face. În afara SUA utilitatea Cortana e mult limitată și Microsoft știe asta, oferind împreună cu Harman Kardon modelul Invoke doar în America. Din câte am înțeles, va fi livrat undeva în toamnă.

Cred că nu e deloc rău ca pe lângă Google Home, Amazon Echo să avem și un Harman Invoke cu Cortana. Cu cât mai multe opțiuni, cu atât mai bine.

Singura întrebare este: ați folosi un astfel de gadget dincolo de redarea audio, ca să ascultați știrile și eventual să faceți cumpărături online?

via harman

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep