HomeFeaturedFocusNoi detalii despre ZTE Nubia Z17

Noi detalii despre ZTE Nubia Z17

Detalii îmbucurătoare, aș spune eu, pentru că reprezintă o confirmare oficială a unor specificații tehn ice pe care pasionații de Androide cei mai entuziaști cu siguranță le vor aprecia. Am spus că este o confirmare oficială, pentru că detaliile au fost publicate (pentru scurtă vreme, ce-i drept) pe site-ul oficial al ZTE, așa că nu cred că se mai pune problema veridicității lor.

În ceea ce privește entuziasmul pasionaților de smartphone, acesta va fi dat de cele două combinații de memorie în care se pare că va veni ZTE Nubia Z17. Una cu memorie RAM de 6 GB și stocare de 128 GB și alta cu aceeași capacitate internă de stocare de 128 GB și cu memorie RAM de 8 GB. Asta în ciuda faptului că în momentul apariției primelor informații tehnice despre Nubia Z17 se vorbea doar de 4 GB de RAM. Am speculat încă de atunci că va exista măcar o variantă cu memorie RAM mai mare, iată că se pare că am avut dreptate.

Cred că Nubia Z17 va arăta destul de bine cu o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 835 și memorie RAM de 8 GB, așa că este normal ca fanii Android să îl aștepte cu nerăbdare. În plus, ar cam fi cazul să apară oficial, având în vedere că a trecut ceva vreme de la momentul anunțului oficial al lui ZTE Nubia Z17 mini și este cam atipic ca fratele mai mic să îi ia fața celui mai puternic.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep