HomeFeaturedFocusHuawei Y6 (2017) apare oficial pe site-ul producatorului

Huawei Y6 (2017) apare oficial pe site-ul producatorului

O nouă aparție în seria de telefoane entry de la Huawei, la fel de discretă ca și cea de care a avut parte modelul Huawei Y3 (2017). De această dată producătorul chinez a listat oficial modelul Y6 (2017), un telefon care cred că se va bucura de suficientă atenție în ofertele operatorilor încât să genereze ceva vânzări pentru Huawei. Specificațiile sale tehnice nu impresionează și nici nu intenționează să o facă. Însă telefonul vrea să fie atractiv prin prețul său de vânzare, care, spun unele surse din piață, se va plasa destul de binișor sub bariera de 200 dolari.

Ce oferă Huawei Y6 (2017) pentru acești bani. Ei bine, un display IPS de 5 inchi și rezoluție HD (720 x 1280 pixeli), un chipset MediaTek MT6737T cu procesor quad-core de 1,4 GHz, o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB. La nivel de abilități foto avem o cameră principală cu senzor de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli. Sistemul de operare este un Android 6.0 Marshmallow, iar acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh. Telefonul oferă suport pentru dual-SIM, ceea ce contează destul de mult la categoria din care face parte.

Dacă se duce binișor sub cei 200 de dolari, poate că are o șansă. Dacă nu, mie mi se pare destul de apropiat ca preț de Huawei P9 lite, în fața căruia nu are nicio șansă.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep