HomeFeaturedFocusOukitel K10000 Pro, un smartphone cu forma interesanta si baterie enorma

Oukitel K10000 Pro, un smartphone cu forma interesanta si baterie enorma

Cam toate terminalele din seria K de la Oukitel au pus accentul pe autonomie, printr-o capacitate a acumulatorului cu mult peste medie. Nici cea mai recentă apariție nu se abate de la această regulă, ba chiar vine cu cea mai mare baterie pentru un smartphone Oukitel. Nu mai puțin de 10.010 mAh măsoară capacitatea acumulatorului acestui terminal și se presupune că acest lucru se va simți și în autonomia conferită utilizatorului. Cum era de așteptat, o asemenea baterie își pune amprenta asupra dimensiunilor telefonului, însă producătorul chinez a reușit să mascheze destul de inspirat acest lucru, într-o formă inedită care aduce cu telefoanele de lux de la Vertu.

Oukitel K10000 Pro vine echipat cu un ecran full HD (1080 x 1920 pixeli) de 5,5 inchi, cu un chipset MediaTek MT6750T cu procesor octa-core de 1,5 GHz, cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB. La nivel de abilități foto avem o cameră principală cu senzor de 13 megapixeli și o frontală de 5 megapixeli. Sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat iar pe partea din spate avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Așa cum spuneam, arată interesant și din punct de vedere fizic. Iar prețul de vânzare de aproximativ 219 dolari este un argument suplimentar în favoarea acestui smartphone. Cu siguranță va putea fi găsit pe magazinele online chineze care fac livrări și în România. Pe site-ul producătorului există și o promoție care scade prețul și îl face și mai atractiv. Detalii găsiți în link-ul sursă.

via Oukitel

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep