HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat oficial modelul Mi Max 2, parerile sunt impartite

Xiaomi a prezentat oficial modelul Mi Max 2, parerile sunt impartite

S-a simtit o senzație de dezamăgire într-o parte a opiniei publice după anunțul oficial al lui Xiaomi Mi Max 2, un smartphone pe care mulți îl socotesc mai slab decât predecesorul său. Oficialii producătorului chinez, în frunte cu CEO-ul companiei, au încercat să explice că focusul a fost pe consumul cât mai eficient al energiei, pentru o autonomie cât mai mare. De aici combinația de acumulator mare, cu capacitate de 5300 mAh, salutată unanim, cu un chipset ceva mai vechi și poate mai slab, dar mai eficient în materie de consum, Qualcomm Snapdragon 625, blamată de o parte din public.

O să expun și restul configurației înainte de a trece la păreri personale. Telefonul este construit în jurul unui display mare, de 6,44 inchi și rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli) protejat de Gorilla Glass 4, în spatele căruia ticăie chipset-ul Snapdragon 625 ajutat de o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. Camera foto principală vine echipată cu un senzor Sony IMX386 de 12 megapixeli, cea frontală este de 5 megapixeli. Avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale, plasat pe spatele construcției metalice a la iPhone.

Există difuzoare stereo, încărcare rapidă, slot microSD și USB Type-C. Prețurile vehiculate sunt de aproximativ 245 dolari pentru varianta cu 64 GB de memorie internă și aproximativ 290 dolari, pentru versiunea cu capacitate internă de stocare de 128 GB.

Eu zic că nu chipset-ul este marea problemă a acestui telefon, ci prețul destul de ridicat, care face ca la aceleași valori să putem găsi și specificații mai bune, mai ales pe piața din China. Se pare că și Xiaomi se îndepărtează de strategia care a făcut acest nume mare.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep