HomeFeaturedFocusAurora boreala s-a vazut si in Romania in Noaptea Muzeelor

Aurora boreala s-a vazut si in Romania in Noaptea Muzeelor

Acest lucru a fost posibil datorită lui Alex Conu, fotograf de astronomie, care a surprins acest fenomen. Fotografiile sale au fost prezentate publicului larg cu ajutorul celor de la LG, care au apelat la potențialul tehnologiei LG OLED 4K pentru a putea împărtăși și publicului experiența impresionantă a acestui fenomen. Cu ajutorul noii game de televizoare OLED 4K de la LG au fost redate strălucirea intensă și jocul culorilor specifice acestui fenomen.

Alex Conu, fotograf ale cărui proiecte au făcut înconjurul lumii, a fost gazda acestui eveniment, iar participanții au avut ocazia să îi admire fotografiile, redate pe televizoare LG OLED 4K de ultimă generație, dar și să descopere detalii mai puțin cunoscute despre acest fenomen spectaculos, despre cum poate fi surprins cât mai bine și cum poate fi redat cât mai aproape de realitate.

”Am rămas plăcut surprins în momentul în care mi-am privit pentru prima oară fotografiile cu aurora boreală pe un televizor LG OLED 4K. Când vine vorba de fotografii care redau cerul nocturn, pentru a observa în condiții ideale perdelele luminoase care devin din violet verzi sau din roz albastre, e necesar un fundal negru perfect. Neavând un panou luminos în fundal și controlând fiecare pixel astfel încât să nu mai emită lumină, televizoarele LG OLED 4K oferă cea mai realistă paletă de culori și, implicit, redau perfect frumusețea aurorei. A fost ca și cum eram din nou acolo, în locurile unde am reușit să surprind aceste imagini.” a declarat Alex Conu.

Noua generație LG OLED TV 4K 2017 vine cu o serie de noi tehnologii, cum ar fi Dolby Vision și Dolby Atmos, menite să ofere o calitate a experienței audio-vizuale comparabilă cu cea adusă de cele mai performante cinematografe. Astfel, LG OLED TV 4K reușește să redea, pentru prima dată negrul perfect, care, la rândul său, îmbunătățește intensitatea culorilor, imaginile devenind perfect clare, iar mișcările fluide. Fotografiile și video-urile surprinse de Alex, redate pe aceste dispozitive, au reușit să transpună privitorul în realitatea de dincolo de cercul polar, exact așa cum a fost surprinsă de fotograf.

Noua generație LG OLED TV 4K este deja disponibilă pentru vânzare în rețeaua partenerilor și distribuitorilor LG: www.lg.com/ro/where-to-buy.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep