HomeFeaturedFocusUn misterios smartphone LG M320 isi dezvaluie specificatiile tehnice

Un misterios smartphone LG M320 isi dezvaluie specificatiile tehnice

Este clar un nume de cod și denumirea comercială va fi alta, însă deocamdată aceasta nu se cunoaște. Se știu însă majoritatea specificațiilor sale tehnice. Și asta datorită unei vizite în GFXBench, semn că terminalul este destul de aproape de forma finală și, implicit, de un anunț oficial. Așa că putem spune destul de hotărât că aveam de-a face cu un mid-range.

Un chipset MediaTek MT6750 cu procesor octa-core de 1,5 GHz, un display de 5,3 inchi și rezoluție HD (720 x 1280 pixeli) și o memorie RAM de 2 GB sunt doar câteva argumente în această direcție. Și lista poate continua cu capacitatea internă de stocare de 32 GB, camera foto principală cu senzor de 12 megapixeli, camera frontală de 5 megapixeli sau Android-ul 7.0 Nougat.

Interesant este că un frate cu numele de cod M322 a fost și el certificat de Bluetooth SIG. Semn că avem fie o variație a aceluiași telefon (pe model plus, lite, mini sau mai știu eu ce terminație), fie avem versiuni diferite în funcție de zona geografică de disponibilitate.

Până una alta sunt doar speculații, misterul va fi cu adevărat risipit de un anunț oficial.

via AndroidSoul

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep