HomeFeaturedFocusVIDEO: un nou concept interesant de LG V30

VIDEO: un nou concept interesant de LG V30

În ultima vreme avem parte de o avalanșă de concepte personale ale unor artiști grafici, care încearcă să ne arate viziunea lor asupra a cum ar trebui să arate viitoru flagship LG V30. Și trebuie să recunoaștem că unele arată chiar interesant. Culmea este că propunerea de design care face subiectul acestui material și care poate fi văzută în toată splendoarea ei în videoclipul de mai jos (și care, între noi fie vorba, chiar arată foarte bine), vine exact în momentul în care Andy Rubin a anunțat Essential Phone-ul (numit de fapt Essential PH-1) și a fost rapid acuzat de unele voci că a furat ideea camerei foto frontale inserate în display de la LG, care a și patentat acest design, astfel încât vom avea și reacții.

Și, așa cum probabil bănuiți deja, propunerea de LG V30 despre care vorbim, are camera foto frontală inserată în display, într-un mod foarte asemănător cu ceea ce ne-a arătat ieri Essential Phone. Și culmea, clipul a fost postat pe YouTube înainte cu trei zile de anunțul oficial făcut de Andy Rubin. Să vedem cum va evolua acest scandal care pare că stă să se nască.

În ceea ce privește viitorul flagship al producătorului coreean, deocamdată puține detalii tehnice despre LG V30 au ieșit la iveală.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep