HomeFeaturedFocusvivo X9s Plus trece pe la TENAA

vivo X9s Plus trece pe la TENAA

Asta înseamnă că telefonul este destul de aproape de momentul anunțului oficial și, mai mult (și poate mai îmbucurător pentru cei interesați), că o mare parte din configurația acestui viitor smartphone al producătorului chinez ajunge în atenția opiniei publice. Context în care putem vedea cam unde se va plasa acest telefon, care sunt argumentele sale de ordin tehnic și, implicit, cam care sunt șansele sale de izbândă. Legat de partea de specificații, apar aici câteva trăsături interesante, care pot face din vivo X9s Plus o alegere destul de fericită.

Focusul pare pus pe zona de fotografie, acolo unde un sistem dual camera, cu un senzor principal de 20 megapixeli și încă unul de 5 megapixeli, este plasat frontal pentru a se ocupa de selfie-uri, care ar trebui să fie, calitativ vorbind, foarte reușite. Nici camera foto principală nu este mai prejos, cu un senzor de 16 megapixeli.

Un chipset necunoscut încă, cu procesor octa-core de 1,95 GHz, un display full HD de 5,8 inchi, o memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 64 GB, un Android 7.1.1 Nougat și un acumulator de 3920 mAh completează lista de specificații tehnice. O listă care nu arată deloc rău! Senzorul pentru citirea amprentei digitale pare a fi integrat în butonul fizic home.

Așa cum spuneam, un anunț oficial pare a fi iminent. Cu ocazia lui vom afla și detalii legate de preț, detalii în funcție de care vom putea vedea dacă vivo X9s Plus merită luat în considerare de utilizatorii care își caută un telefon atractiv.

via AndroidSoul

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep