HomeFeaturedFocusZTE Blade X Max anuntat oficial

ZTE Blade X Max anuntat oficial

Terminalul produs de chinezii de la ZTE își făcuse apariția încă de acum două săptămâni, la nivel de leak și și-a dezvăluit atunci o mare parte din specificațiile sale. Tot în acel moment s-a speculat că va fi disponibil doar în Statele Unite, prin intermediul Cricket. O parte din informație este adevărată, deocamdată este disponibil peste ocean prin intermediul operatorului mai sus amintit, însă nu este un smartphone dedicat exclusiv pieței nord-americane, ci va ajunge și în Europa, cel mai probabil tot prin intermediul operatorilor.

Din punct de vedere tehnic nu sunt surprize față de informațiile pe care le știam deja. Un chipset Qualcomm Snapdragon 435 cu procesor octa-core la 1,4 GHz, o memorie RAM de 2 GB și un display full HD (1080 x 1920 pixeli) de 6 inchi formează scheletul tehnic, pe care se mai așează o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un Android 7.1.1 Nougat, conectivitatea LTE, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului și un acumulator cu o capacitate de 3400 mAh.

Cu ocazia acestei listări oficiale, s-a aflat și prețul acestui dispozitiv, care este deja disponibil în Statele Unite. ZTE Blade X Max costă 149 dolari, preț fără obligații contractuale, dar, cel mai probabil, cu telefonul blocat în rețea. Să vedem cum se va transforma acest preț în momentul în care terminalul ajunge și în Europa.

via ZTE

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep