HomeFeaturedFocusX venture, un nou smartphone LG prezentat oficial

X venture, un nou smartphone LG prezentat oficial

Este vorba despre un terminal care se lansează în Statele Unite, acolo unde va fi disponibil exclusiv prin AT&T. Arată foarte bine, aduce puțin cu prima generație LG V10 și, partea cea mai interesantă, vine cu o certificare IP68, ceea ce înseamnă că rezistă sub apă, la adâncimi mai mici de 1,5 metri, pentru 30 de minute. Respectă și standardele MIL-STD 810G, ceea ce presupune că are o rezistență sporită la șocuri de natură mecanică și fizică.

Dacă adăugăm aspectul inedit și autonomia peste medie conferită de acumulatorul cu capacitate de 4100 mAh, avem rețeta unui smartphone de succes, care ar fi păcat să rămână captiv pe piața din Statele Unite.

Nici restul specificațiilor nu arată rău. Un chipset Qualcomm Snapdragon 435 cu procesor octa-core de 1,4 GHz, un display full HD (1080p) de 5,2 inchi, o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB întăresc această impresie. Surprizele merg și în zona de fotografie, acolo unde avem o cameră principală cu senzor de 16 megapixeli. Camera foto frontală este de 5 megapixeli. Avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale, iar sistemul de operare este Android 7.0 Nougat.

Mie îmi place mult terminalul,  sper ca strategia comercială a coreenilor pentru acest smartphone să fie una cât mai îndrăzneață. Prețul său este plasat undeva în jurul valorii de 300 dolari, însă, în mod evident, el va fi oferit și la pachet cu serviciile operatorului.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep