HomeFeaturedFocusCateva huse de protectie pentru Huawei P10 Lite

Cateva huse de protectie pentru Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite este fără îndoială unul dintre cele mai populare modele de smartphone din zona de mid-range și unul dintre cele mai vândute în ofertele operatorilor prezenți pe piața din România. Este meritul producătorului chinez pentru că a reușit cu aceste smartphone (și de fapt cu toată gama P de la Huawei) să propună un raport preț/specificații extrem de atractiv și greu de egalat în rândul telefoanelor disponibile la noi în țară pe canale oficiale. Cu P10 Lite cei de la Huawei au reușit să împingă mai sus limita dintre categoria mid-range și zona de sus a topului Android-elor.

Și asta se întâmplă, așa cum spuneam, raportului extrem de atractiv dintre preț și specificațiile oferite. Însă dincolo de o combinație de ecran full HD de 5,2 inchi, procesor octa-core de până la 2,36 GHz și memorie RAM de 4 GB, Huawei P10 Lite are și meritul de a aduce o construcție ceva mai premium în categoria din care face parte. O astfel de construcție, la care se remarcă spatele din sticlă glossy, are nevoie și de o protecție sporită, pentru că orice incident poate avea urmări grave asupra integrității dispozitivului.

Așa că ne-am gândit să vă prezentăm câteva huse cu rol de protecție pentru Huawei P10 Lite și am apelat, ca de atâtea ori, la partenerii noștri de la MobileDirect, care au în oferta lor o gamă extrem de variată de huse și carcase, dar și alte accesorii, pentru orice dispozitiv mobil. Am găsit o gamă foarte largă de huse și carcase pentru Huawei P10 Lite, din care am selectat trei pe care vreau să vi le supun atenției. Toate de culoare neagră, pentru că s-a potrivit cel mai bine cu culoarea terminalului pe care îl aveam la noi.

Primele două, care vin de la Cubz, seamănă oarecum, diferența majoră este la nivel de textură. Ambele lasă senzorul pentru citirea amprentei digitale la vedere. Diferența este că Hybrid Shell Cubz îmbracă și lateralele telefonului, asigurând un grad de protecție mai mare (are în construcție și un plastic mai tare, care oferă un plus de protecție în zonele expuse, mai ales la colțuri), înclusiv la nivel de ecran.

Cealaltă variantă este mai finuță, dar pare să se achite de aceleași sarcini.

Preferata mea este o husă de la Nillkin, care pare să ofere un grad suficient de protecție, mai ales pentru partea din spate, schimbând destul de finuț look-ul telefonului. Protejează destul de bine și display-ul, prin marginile care trec de nivelul acestuia și, poate cel mai important, vine în pachet și cu două folii de protecție pentru ecran, precum și cu o lavetă pentru ștergerea acestuia. Ea este alegerea mea pentru a proteja terminalul.

Oricum, vă recomand să vizitați magazinul online MobileDirect. Găsiți aici o gamă mult mai variată de huse și carcase pentru Huawei P10 Lite și pentru orice alt telefon sau dispozitiv mobil.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep