HomeFeaturedFocusOppo R11 prezentat oficial, focus pe zona de fotografie

Oppo R11 prezentat oficial, focus pe zona de fotografie

Chiar dacă pare mai degrabă un mid-range, Oppo R11, telefonul proaspăt anunțat oficial de producătorul chinez, iese în evidență atunci când vine vorba despre abilitățile din zona de fotografie. Cel puțin din punct de vedere teoretic, pe hârtie. Până la proba practică mai este puțin. Însă înainte de a trece la a-l analiza din perspectivă tehnic, trebuie spus că au existat voci, chiar înainte de anunțul lui Oppo R11, care au spus că chipset-ul Snapdragon 660 are performanțe destul de apropiate de cele din seria 8, așa că trebuie să îi acordăm credit acestui smartphone Oppo, că se situează destul de sus în ierarhia Android-elor. Din nou, cel puțin în teorie.

Dincolo de platforma Qualcomm Snapdragon 660 cu procesor octa-core de până la 2,2 GHz, telefonul este construit în jurul unui display AMOLED full HD (1080 x 1920 pixeli) de 5,5 inchi. În spatele acestuia, procesorul este ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB.

La nivel de abilități foto, acolo unde telefonul pare să încerce să cucerească potențialii cumpărători, avem un sistem dual camera, plasat pe partea din spate, compus dintr-un senzor de 20 de megapixeli și unul de 16 megapixeli, capabil de zoom optic 2x și cu mod Portret. Camera foto frontală este de 20 de megapixeli, încercând să-i satisfacă și pe amatorii de autoportrete digitale.

Un Android 7.1 Nougat cu Color OS peste el, un acumulator cu o capacitate de 2900 mAh, o construcție metalică de tip unibody și o promisiune legată de un frate mai mare, Oppo R11 Plus sunt restul aspectelor care merită evidențiate. La nivel de preț, un zvon legat de 484 dolari, preț valabil în China este singura informație, neoficială.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep